Despre mineBlog-ul mă ajută să transmit povești. Am cunoscut în ultimii ani oameni deosebiți care erau în jurul meu dar nu m-am gândit niciodată că ne vom întâlni.

În 2014 alături de alți prieteni am fost invitată de Vlad Drăgulescu, managerul “Filarmonicii Oltenia” și Președintele “Asociației Craiova Capitală Culturală 2021” să discutăm despre proiectele culturale din oraș și promovarea lor. Am scris multe pagini și abia așteptam să descopăr munca din spatele unui spectacol, să cunosc actori, muzicieni și regizori din toată lumea. 

De atunci am blog. Am urmărit repetițiile unui spectacol, după aceea am fost la premieră și am urcat la final pe scenă alături de prietenii mei ca să felicităm artiștii. Sunt momente extraordinare pe care nu speram să le trăiesc. Mulți craioveni mă întreabă acum ce evenimente sunt în oraș. 

De când mă știu sunt pasionată de meșteșuguri uitate, tradiții, rețete vechi și vinurile românești. Scriu despre cei care le cunosc și le transmit mai departe. 

Îmi place foarte mult să fiu blogger, îmbin activitățile din off-line cu on-line. 

Articolele mele povestesc despre oamenii pe care îi întâlnesc și despre brandurile care îmi plac. 


În 2015 am inițiat un proiect care promovează Craiova și bloggerii din Craiova. “Un butuc cu un laptop” pentru turiștii care vor să trimită mesaje sau să scrie articole din Cetatea Baniei. Acest proiect a fost nominalizat la Digital Divas 2016.

Susțin proiectele care vor să schimbe felul nostru de a trăi și le promovez prin articole și TV. 
Am participat în cadrul proiectului Managementul Comunitatilor, ca speaker si mentor. A urmat Bursa Afacerilor Sociale, un proiect care se adresează unor grupuri sociale diverse și alte proiecte în care mă implic alături de prietenii mei.

Vă invit să descoperiți oameni talentați, branduri care știu să spună povești, evenimente culturale și locuri cu șarm care așteaptă oaspeți și vă aștept să îmi scrieți despre proiectele voastre.