sâmbătă, 28 februarie 2015

# Zer0 Discriminare


Pasiunea studenților din “Asociația Tineretul ONU – filiala Craiova” de a se implica în proiecte inter- culturale destinate comunității, prin care abordează teme de actualitate pe plan mondial, este apreciată de ONG-urile din Craiova și de instituțiile de cultură. 
Zer0 Discriminare, ne oferă posibilitatea de a discuta despre fenomenul stigmatizării și discriminării în România și în lume. Împărtășirea propriilor experiențe trăite în România și în străinătate ne permit să găsim soluții în vederea creșterii gradului de toleranţă, egalitate și respect și să conștientizăm importanța dezbaterilor în comunitate despre drepturile fundamentale ale omului.
 
Invitații evenimentului sunt din America, Afganistan și Uzbekistan. Aceștia vor vorbi despre discriminarea atât din țara lor cât și din România, despre diferențele și similitudinile care există între aceste țări.


“Asociația Tineretul ONU – filiala Craiova” organizează acest eveniment în 28 februarie, orele 14 la  Casa de Cultură Traian Demetrescu. Intrarea este liberă.

Asociația Tineretul ONU din România  este o organizație neguvernamentalã, ale cărei scopuri sunt promovarea, încurajarea valorilor și activităților ONU în rândul tinerilor români. Filiala Craiova a fost înființată cu scopul de a ajuta la promovarea acestor valori prin intermediul evenimentelor și proiectelor pe care le implementează.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu