joi, 25 iunie 2015

Un cinematograf în aer liber


Un cadou pentru toți craiovenii. Săptămâna Americană oferită în perioada 22-28 iunie 2015 de Lidl România, se încheie cu invitația de a petrece în stil american. Vineri 26 iunie 2015 și sâmbătă 27 iunie 2015, parcarea magazinului Lidl de pe strada Maramureș nr. 4 se va transforma în cinematograf în aer liber.



Pentru a rezerva un loc la cinematograful Lidl, clienții trebuie să cumpere cel puțin un produs din oferta Săptămânii Americane care se desfășoară în toate magazinele Lidl, să păstreze bonul și să se înregistreze pe site-ul www.lidl.ro/craiova. Pe site sunt informații despre regulamentul campaniei.
Vineri, la ora 20, spectatorii vor viziona filmul „Captain America”, iar sâmbătă, la ora 20, craiovenii sunt invitați la filmul „Teenage Mutant Ninja Turtles”. Din partea Lidl România iubitorii de film vor  primi gratuit popcorn, suc și apă pentru a se bucura de o seară relaxantă de film în stil american.


Numărul de scaune din cadrul cinematografului în aer liber este limitat, iar rezervarea unui loc este obligatorie. Accesul la cinematograf se va face doar pe baza bonului de cumpărături folosit pentru rezervarea online a locului care reprezintă, de fapt, biletul de intrare la film. Toți cei care au reușit cu succes să facă o rezervare la film vor primi ulterior un e-mail de confirmare din partea Lidl România. Confirmarea prin e-mail a rezervării transmisă de către Lidl România este o condiție pentru accesul la eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu