vineri, 4 noiembrie 2016

Designerii români alături de #teamLori pentru MagiCamp


Loredana se implică în proiecte de responsabilitate socială. Concurenții din echipa ei de la Vocea României poartă accesorii create de designerii români. Cu banii pe care-i strâng vor cumpăra instrumente pentru o mini orchestră care va fi amplasată la MagiCamp, tabăra în care merg copiii care au afecțiuni oncologice. 

Proiectul #teamLori pentru MagiCamp ne atrage și pe noi, publicul fidel al Loredanei. Ne îndeamnă mereu să fim generoși și responsabili. 

Loredana spune mereu concurenților despre faptul că este mult mai important ceea ce învață pe parcursul competiției decât premiul în sine. #teamLori pentru MagiCamp este realizat împreună cu Molecule F – cel mai important promotor al designului românesc. Accesoriile purtate de concurenții din echipa Loredana vor putea fi cumparate de pe http://www.loredana.live/



Mirela Bucovinean, ownerul Molecule F a prezentat designerii care s-au alăturat cu entuziasm acestui proiect:



Ei au spus DA și au oferit accesoriile prezentate de echipa Loredanei în ediția a VI-a la Vocea României. 

COLOURS OF MY LIFE
 


Sunt prezenți pe platforma online www.molecule-f.com, Molecule F Concept Store (Promenada Mall) sau în cadrul targurilor unde Molecule F participă.




Îmi place acest proiect care se alatură inițiativelor prietenilor MagiCamp. Copiii care au afecțiuni oncologice au nevoie de sprijinul nostru. Sunt convinsă că Loredana va reusi să strângă banii pentru instrumentele muzicale și va fi alături de copii și după terminarea acestui proiect. 

Am scris multe articole în care promovez brandurile românești. Ultimul dintre ele lansa întrebarea cand vom vedea brandurile din industriile creative în Top 100. 




Acest proiect al Loredanei este un proiect dedicat copiilor dar este și un exemplu de promovare a designerilor români. Un proiect special care este adus in atentia publicului cu multa caldura de Cristina Bazavan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu