vineri, 3 februarie 2017

Milla Jovovich se întoarce în Stupul din Raccoon City

Resident Evil: The Final Chapter este ultimul capitol al celei mai de succes francize de film inspirată după un joc video. 


A adunat peste un miliard de dolari până în prezent - bazat pe super-populara serie de jocuri video a celor de la Capcom. 
Cinema Inspire ne invită să urmărim noile aventuri ale actriței de origine ucraineana în vârstă de 41 de ani, Milla Jovovich care interpretează rolul neînfricatei Alice. 

Am fost împreună cu prietenii mei, într-o sală frumoasă de cinema aflată la etajul 4 al magazinului Mercur din Craiova, și vă invit să descoperiți acest film de succes. 


Resident Evil: The Final Chapter, un film de groază științifico-fantastic de acțiune 3D își țese intriga în jurul sex-appealului frumoasei ALICE (Milla Jovovich), o luptătoare din viitor care nimicește hoarde întregi de zombie însetați de sânge. Este unica supravieţuitoare a ceea ce trebuia să fie ultima bătălie a umanităţii împotriva celor reîntorşi din morţi.  

Acțiunea se petrece după evenimentele din Resident Evil: Retribution. Alice trebuie să se întoarcă acolo unde a început coșmarul - Stupul din Raccoon City, locul unde Corporatia Umbrella își strânge forțele pentru lovitura de grație împotriva supraviețuitorilor apocalipsei.  
Distribuția este formată din Ali Larter, Iain Glen, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, William Levy si Frraser James. 

Milla Jovovich este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Milla a început să meargă de la 9 ani la audiții la agenții de modelling și la 12 ani, când era în clasa a VII-a, a renunțat la școală pentru a se concentra pe o carieră ca model. La doar 13 ani a primit primul rol. 
Fiica sa, Ever are nouă ani și a jucat alături de mama ei în Resident Evil: The Final Chapter. 

La premiera din Los Angeles, Milla Jovovich împreună cu Ever și soțul său Paul W.S. Anderson au strălucit pe covorul roșu. 




  Scenariul, actorii, regia și efectele speciale au asigurat succesul acestui film. Urmăriți trailerul  și mergeți la Cinema Inspire,  sunt cele mai bune filme din Craiova.



2 comentarii: