sâmbătă, 10 decembrie 2016

Cadourile lui Moș Dizainăr



După ce a cutreierat România în căutarea celor mai noi obiecte ale designerilor români, Moș Dizainăr se întoarce acasă. 
Cel mai fantastic dintre Moși ne invită în perioada 12-23 decembrie 2016, la showroom-ul Dizainăr din București, str. Puțul cu Plopi nr 17 (lângă Cișmigiu). 


 Târgul-eveniment încurajează românii să ofere, de Crăciun, un obiect de design 100% românesc. În centrul Bucureștiului, cadouri unicat pentru cei dragi, sunt la magazinul dedicat exclusiv designului românesc. 
Piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică, accesorii personale, decorațiuni, jucării, obiecte de sticlă și ceramică. Moșul creativ vine în fiecare an cu ocazia sărbătorilor de iarnă


Ilustratorii români l-au imaginat pe Moșul în fel și chip în cele 4 ediții anterioare. 
Acum Moș Dizainăr este imaginat și super-ilustrat de ana ban ana. Este un Moș de poveste, original, jumate ren, jumate om, foarte talentat. Poartă pulover și e slăbănog. Anul ăsta nu merge cu bicicleta fiindcă are 4 picioare. Jonglează. 

Cadourile din tolba lui Moș Dizainăr ne așteaptă în perioada 12-23 DECEMBRIE 2016 între orele 12.00-21.00.

 Moș Dizainăr este primul și unul dintre cele mai iubite evenimente marca Dizainăr. Din 2012 și până în prezent, platforma de design românesc  
Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii ale designerilor români și promovează designul românesc în țară și în străinatate. Este o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final.

 
Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 ca și Cel mai activ susținător al designului românesc de interior, cu 2 expoziții în 2013 și 2015 la Salonul internațional de mobilă de la Milano, cu nenumărate acțiuni în țară
Designerii români sunt mai aproape de pasionații de design. 
În 2014, în cadrul BIFE-SIM, Dizainăr a lansat Colecția.Dizainăr pentru EFdeN, o colaborare dintre designerii prezenți în mod constant la Dizainăr și producători români.

Ați fost acolo? Vă aștept să-mi povestiți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu