sâmbătă, 17 decembrie 2016

Teatrul Național din Craiova așteaptă oaspeți, e prima GALĂ TNC



Într-o zi, mai pe-nserat, 17 decembrie mai exact, e prima GALĂ TNC! 

Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova îi așteaptă cu emoție și bucurie pe toti prietenii săi. 
Festivalul Internațional Shakespeare, Premiile Europa pentru Teatru, spectacole de înaltă ținută artistică, spectacole apreciate la festivaluri nationale și internationale, regizori de talie mondială, cursuri de teatru, întâlniri cu actorii, conferințe cu invitați de seamă din lumea culturală au fost oferite publicului în anul 2016. 


Se anunță un mare bal, publicul fidel, partenerii și jurnaliștii care au pus umărul la promovarea proiectelor sunt așteptați la întâlnirea cu artiștii și întreaga echipă a Teatrului Național din Craiova.

Programul GALA TNC 2016:
18.30 – Primire oaspeți, expoziție, cafe-concert în compania lui Bogdan Uță
19.30 – Spectacol – Premiera oficială ”O lună la țară”
21.45 – Premiere Prietenii TNC (presă - presă scrisă, radio, tv, online (bloggeri), critici, parteneri/colaboratori, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Premiul pentru Debut, Premiul pentru cel mai popular actor / actriță și Premiul special dedicat actorului Ilie Gheorghe). Prezentatori: actorii TNC Anca Dinu și Marian Politic.
22.00 – Licitație și cocktail. Muzica asigurată de DJ Jerry.

Premiera oficialăO lună la țară”, considerată vârful creației dramatice a lui Turgheniev, în regia lui Cristi Juncu este spectacolul în jurul căruia se construiește întregul eveniment. Claudiu Bleonț, Iulia Colan, Claudiu Mihail, Valentin Mihali dau viață personajelor din această piesă.
 

În cadrul galei vor fi scoase la licitație obiecte-surpriză din recuzita unor spectacole reprezentative ale Teatrului Național din Craiova, piesa de rezistență a licitației fiind platoșa de piele purtată de maestrul Tudor Gheorghe în musicalul Omul din La Mancha. 

Premiera oficială a spectacolului “O lună la țară” va fi urmată de decernarea Premiilor GALEI TNC 2016. Petrecerea va continua până târziu în noapte cu un cocktail party și cu muzica lui DJ Jerry. 

Biletele la GALA TNC sunt puse în vânzare și oferă multe variante pentru grupuri. 

Ne vedem la intrare să îi sărbătorim pe artiștii și întreaga echipă a Teatrului Național din Craiova.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu