duminică, 14 mai 2017

Digital Divas 2017, despre inspirație și brand personal



Gabriela Lungu ne-a îndrumat să reinstaurăm cuvântul “divă” nefabricat, să vorbim despre dive puternice. Să putem spune că suntem dive, avem curaj și ne implicăm. Este important să arăți că esti competitiv, să fii activist și să te implici într-o cauză. Am învățat că trebuie să marchezi teritoriul și să creezi dezbatere. 

Chris Simion ne-a spus că îi place să modifice și să nască întrebări. Instrumentele cu care a lucrat sunt credința și curajul și cel mai important este să inspiri cititorii să rezoneze cu tine.



Am participat în 2015 și în 2016 la DigitalDivas by AVON, cel mai important eveniment dedicat industriei online de fashion&beauty din România, am cunoscut profesioniști pe care îi admir de mulți ani și îmi doream să îi întâlnesc. 
Discursul lor m-a motivat și urmăresc proiectele în care se implică.




 
În fiecare an aștept cu nerăbdare Digital Divas by AVON organizat mereu la Palatul Bragadiru, o locație care oferă invitaților spații elegante dedicate conferinței și o grădină frumoasă în care profesioniștii stau de vorbă cu bloggerii. 




Anul acesta pe 17 mai, renumiți bloggeri, influenceri, specialiști în digital, artiști de make-up, stiliști de modă și celebrități media participă la Conferința și la Gala Premiilor Digital Divas. Temele alese sunt foarte interesante și îmi plac momentele în care bloggerii pun întrebări invitaților. 
Acolo întâlnești bloggeri pe care îi cunoști din on-line și bloggeri consacrați. 





Cei mai creativi și mai apreciați bloggeri de modă și frumusețe din România sunt premiați la Gala Premiilor Digital Divas.
 Categoriile sunt: Young Divas in Fashion Blogging, Young Divas in Beauty Blogging, Most Active Fashion Blogger, Most Active Beauty Blogger, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog. Jurizarea este realizată cu ajutorul specialiștilor și a publicului. Mă bucur că în fiecare an sunt premiate YOUNG DIVAS IN BEAUTY BLOGGING.

Digital Divas, un eveniment despre inspiraţie, comunicare, networking şi implicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu