sâmbătă, 6 mai 2017

Părinții sunt invitați la o întâlnire cu Florian Colceag, antrenorul lotului olimpic de matematică



Profesorul Florian Colceag a antrenat lotul olimpic de matematică, elevii pe care i-a instruit au câștigat 60 de medalii de aur la olimpiadele internaţionale. 
A pregătit multe generații de tineri, este specialist în dezvoltarea de curricule în diferite, un profesor apreciat de colegii săi și de părinții elevilor, recunoscut pe plan internațional datorită stilurilor de învățare-predare pe care le folosește în echipa sa.  

Florian Colceag este implicat acum în activități pe linie de parenting și sustinere a educației din România. M-au impresionat cuvintele sale: "La naștere toți copiii sunt supradotați. De cei care pălesc, mamele sunt responsabile total. Avem un sistem de învățământ care nu cultivă pasiunile și talentele copiilor ci se bazează pe acumularea de cunoștințe inutile, pe concursuri și competiții". 



Urmăresc proiectele în care se implică si alături de alți părinți admir pasiunea cu care se implică pentru obținerea unor rezultate exceptionale. Este membru în renumite organizaţii internaţionale, precum World Council for Gifted and Talented Children, European Council for High Ability, Pacific Federation of the WCGTC, Clubul de la Roma, Australian Gifted Education. 



Bebevesel.ro organizează conferinţa “Fundamente în educaţia copilului” susţinută de Profesorul Florian Colceag. Importanța colaborării în vederea dezvoltării și valorificării abilitaților, multidimensionalitatea relaționării: familie-copil-societate sunt subiectele care vor fi abordate. Se va discuta despre prevenție, abandon, eșec, analizate prin prisma relevării naturii stresului, a importanței feed-back-ului pozitiv, pasiuni-nevoie-asteptări, curricule individualizate și despre stilurile de învăţare, factorii motivaționali şi cei demotivaționali care pot influenţa evoluţia intelectuală a unui copil. 

Florian Colceag va răspunde la întrebările părinţilor şi cadrelor didactice, va oferi soluții care pot fi folosite pentru obținerea unor rezultate exceptionale. 

Conferinţa “Fundamente în educaţia copilului” organizată de Bebevesel.ro are loc miercuri 17 mai 2017, ora 17.00 la Hotel Europeca din Craiova. Biletele se găsesc la Fastrackids Craiova (str. Bibescu nr.26) şi recepţia Hotelului Europeca (str. Pietății nr.9-13). Costul este de 80 de lei/persoană. 
Alte informații se pot obtine la tel: 0727.229.18.  

Si acest eveniment organizat de Bebevesel.ro susține copiii cu autism de la Centrul ANCAAR Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu