vineri, 23 ianuarie 2015

FOOD PANDA și ONG – urile



Food Panda s-a gândit la mine și la prietenii mei, membrii în ONG.
În 2014 am organizat și am fost invitați la conferințe, seminarii și forumuri naționale.



Zilnic, în fiecare oraș din Romania sunt zeci de tineri implicați în activitățile din ONG-uri. Au câștigat finanțări de la sponsori pentru proiecte de responsabilitate socială. Ei pregătesc evenimente importante, care durează cel puțin o jumătate de zi și la care participă zeci de persoane, așa că organizatorul trebuie să se pregătească și pentru pauza de masă. 
Știți cât de greu este să găsești informații, despre comenzile la domiciliu, despre produse, prețuri și modalitatea de livrare? De multe ori este mai greu sa pregătești masa pentru participanți decât să stabilești care sunt speakerii care participă.
Acum aflu că Food Panda a găsit Soluția.Food Panda a încheiat parteneriate cu restaurante și pizzerii, așa că putem comanda de la mai mulți furnizori.



E simplu: introduc adresa pentru a afla care sunt restaurantele din apropiere, răsfoiesc prin sute de preparate, aleg ce-mi place, aleg modalitatea de plată și primesc comanda la adresa indicată. Bineînțeles că pe site sunt promoții și discounturi. Comanda o fac online sau descarc aplicatia.

ONG-iștii găsesc multe variante pentru orice comandă. Acum Food Panda este partenerul ONG-iștilor.

A început anul și am început deja să bifăm în calendar care sunt proiectele în care ne vom implica, evenimentele la care vom participa. Vă spun de acum că noi vom comanda la Food Panda în Cluj, Bucuresti si Timisoara și invit de  acum toate ONG-urile din aceste orașe să colaboreze cu prietenul nostru.


 Campania este organizata de  blogalinitiative.ro
 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu