joi, 4 februarie 2016

Blogosfera răspunde prezent la Social Media Summit 2016



Blogosfera românească și-a dat întâlnire în data de 19 Februarie 2016 la Hotel Crowne Plaza București
Este Social Media Summit, un eveniment la care participă cei mai influenți oameni din online și comunicare. Întâlnești pe cei care au aceleași pasiuni ca și tine, poți să pui întrebări și să schimbi cărți de vizită. Se lansează provocări și afli cum stabilești parteneriate. 


Sunt 3 milioane de cititori de bloguri și 7 milioane utilizatori de Facebook în România. Anul trecut am aflat că blogosfera din județul Dolj este în Top 3 la nivel național. 

Programul propus este foarte interesant, vor fi prezenți Cristian Manafu (manafu.ro), Cătălin Teniță (TreeWorks), Raluca Duță (Golin), Nir Refuah (Chief Digital Officer, McCann Erickson CEE & CEO MRM Worldwide Bucharest). Mai multe detalii sunt pe site-ul evenimentului.  
Vom afla despre:
  • Blogosfera în Romania în 2015;
  • Top bloggeri cu care colaborează agentiile si companiile;
  • Top agetii care au lucrat cu bloggerii în 2015;
  • Topul bloggerilor pe 10 nise;
Abia aștept să aflu date despre blogosfera din România în anul 2015 și studiile în exclusivitate realizate de echipa Biz

Social Media Summit 2016 oferă acces gratuit bloggerilor, înscrierile se fac pe această pagină sau poți trimite un e-mail cu subiectul "Înregistrare Blogger SMS Bucuresti" la adresa lelia.petrescu@revistabiz.ro, să menționezi adresa blogului și vei fi selectat pe baza activității de pe blog și a unor criterii interne. 

Ne întâlnim acolo să facem schimb de cărți de vizită?

2 comentarii:

  1. Este un eveniment important atat pentru bloggeri cat si pentru diferite companii. Abia astept sa vad clasamentele. Evident, din citite, nu voi participa la acest eveniment :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Afli foarte multe lucruri, dar imi place mult atmosfera de acolo, oamenii pe care ii cunosti.Voi scrie un articol.

    RăspundețiȘtergere