miercuri, 15 februarie 2017

World Education Fair strigă catalogul în Craiova, București și Constanța



Cel mai important consultant educaţional din România pentru studii în străinătate, Integral Edu, organizează World Education Fair, cel mai mare târg de consultanţă educaţională din ţară. 

Reprezentanţii universităţilor, centrelor de limbi străine, liceelor şi colegiilor din străinatate vor prezenta oferta educaţională, bursele şi oportunităţile de studiu, carieră şi dezvoltare. Vor fi prezenţi parteneri internaţionali care reprezintă peste 100 de instituţii de învăţământ primar, gimnazial şi universitar din întreaga lume. De asemenea, va fi o prezentare dedicată burselor pentru Programele Erasmus în UK. 



Pentru prima dată în România, celebrul centru Cambridge Occupational Analysts este prezent. Părinţii au ocazia să descopere ce se potriveste copilului lor prin intermediul testelor de orientare profesională. Este foarte importantă implicarea părinţilor, ei trebuie să fie alături de copiii lor. La acest eveniment te familiarizezi cu cerinţele instituţiilor de învăţământ din străinătate. 

Tinerii şi părinţii au oportunitatea la World Education Fair să afle informaţii despre programele de studii liceale, Licenţă, Master sau MBA din Marea Britanie, SUA, China, Olanda, Danemarca, Finlanda, Elveţia, Germania, Franţa, Italia, Spania. Părinţii pot discuta despre bursele, metodele de finanţare pe care le pot accesa şi paşii care trebuie parcurşi pentru a fi admis la instituţia aleasă.  

World Education Fair va avea loc în Bucureşti (18, 19 februarie), Craiova (21 februarie) şi Constanţa (23 februarie). 
Evenimentul organizat la Craiova are loc la Ramada Plaza între orele 11-16.

Participarea la WORLD EDUCATION FAIR este gratuită.



Anul acesta sunt prezente universităţi noi din Austria, Finlanda şi UK, alături de licee de top din Germania şi UK care vin pentru prima dată în România. Vor fi preyentate noi împrumuturi pentru programele Erasmus, discount-uri preferenţiale pentru EduTabere, oferte speciale pentru cursurile IELTS, Cambridge, TOEFL şi pretestări gratuite, prezentări dedicate oportunităţile profesionale după absolvire din România, programe Work & Travel USA cu discounturi şi oferte promoţionale. Filme în virtual reality cu campusurile universităţilor/şcolilor din străinatate vor fi oferite de Sonny play station – virtual reality

LINK-URI UTILE
       Site: http://www.integraledu.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu