miercuri, 4 martie 2015

Un partener de cursă lungă



Zilnic, în Craiova sunt zeci de tineri care participă la sesiuni de training derulate de companii prin proiecte finanțate prin fonduri europene. Eu am terminat acum o luna, acum doua zile am luat și diploma, un prieten a început acum o săptămînă și altul s-a înscris acum câteva zile. Fiecare proiect necesită o sală de training cu 20 de calculatoare sau laptopuri, videoproiector și flipchart. Este obligatoriu să ai un partener care să instaleze calculatoarele în sala de curs și poate să ofere servicii de reparații ale acestora,  daca este nevoie.

         
 
Zilnic, în Craiova sunt alte zeci de tineri care sunt implicați zilnic în proiectele unor ONG-uri. Au câștigat finanțări de la sponsori pentru proiecte de responsabilitate socială. Ei realizează prezentări ale activităților și scriu materiale care justifică bugetele alocate. Utilizează în special calculatoarele și imprimanta. Aceste proiecte au termene precise și necesită relații de lungă durată privind reparațiile de calculatoare cu o companie care este recunoscută pentru calitatea serviciilor.
 
Euro-Computer este o firmă înființată acum 10 ani , care s-a detașat pe piața din Craiova în livrarea și instalarea calculatoarelor noi și second-hand și oferă servicii de calitate clienților care au nevoie de reparații  calculatoare, laptop-uri. Este foarte important că au stocurile foarte generoase (calculatoare minim 100 bucati, laptop-uri minim sau monitoare mini 50 bucati) și remediază peste 95% din defectele sosite la reparatii in maximum 24 de ore.Aceste servicii sunt indispensabile proiectelor cu finanțare europeană și ONG-urilor și Euro- Computer este un partener important al lor.

Sunt multe ONG-uri care au aplicat la finanțările pentru creșterea competitivității, dedicate dezvoltării infrastructurii competitivității, au semnat contractele și acum trebuie să achiziționeze calculatoare, laptopuri, imprimante, pachete software…asa ca o reducere este foarte importanta. În plus poate colabora și pentru infrastructura IT pe care ONG-urile o au deja achizitionată de câțiva ani.
 
Euro-Computer este singura firmă din Craiova care oferă carduri cu reduceri.
  • între 3% si 5% pentru achiziții de produse noi, incluzând componente IT și sisteme de supraveghere video.
  • între 3% si 7% pentru achiziții de produse refurbished, incluzând componente IT, calculatoare , laptop-uri, monitoare, imprimante, videoproiectoare etc. și prestări de servicii.

Eu sunt implicată în Asociația Ecologică GAIA (Zeița Pământului), am inițiat proiecte destinate tinerilor și mi-a atras atentia un laptop

Laptop 14" Hp EliteBook 8440P Refurbished cu procesor Intel i5 520M 2.4 Ghz, 4Gb, 250 Gb, dvd-rw, free dos. Am folosit de multe ori laptop HP și am fost foarte multumită.

Laptop-ul HP 8440p continuă tradiția estetică din gama EliteBook: capacul și suportul pentru palmă sunt realizate din aluminiu anodizat, iar materialul folosit in jurul tastaturii este alcatuit dintr-un plastic dur, negru mat.E dotat cu o baterie de șase celule, si cantareste 2.5, exact aceeași greutate ca cea a unui laptop cu o carcasă de plastic.

 
 
In plus ma atrage ideea cardurilor de reducere si remedierea defectelor în maximum 24 de ore pentru orice client.

Euro-Computer ofera si premii bloggerilor.Bineintele ca mi-a atras atentia

Într-adevăr Euro-Computer este un partener de cursă lungă.

2 comentarii:

  1. Chiar am vazut stocurile lor de calculatoare si laptop-uri, iar ceea ce ziceai tu cu ajutorul pentru proiecte si ONG-uri poate fi extins usor la evenimente care au nevoie de o infrastructura IT functionala. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru orice companie, Ong e bine sa aiba un asemenea partener care depaneaza in maxim 24 de ore orice defect, astfel ca nu sunt afectate proiectele in derulare

    RăspundețiȘtergere