miercuri, 9 martie 2016

Aspiratorul care ține doctorul la ușăEste frumoasă studenția, stai la cămin, ai prieteni în jur și îți faci planuri. Mi-a plăcut atât de mult și nu credeam că după atâția ani tot o să-mi fie dor de ea. 
Când  am terminat facultatea am primit repartiție într-un oraș pe care îl vizitasem câteva ore când eram în școala generală. Am încercat să îmi fac alți prieteni, să explorez orașul și să visez la o locuință care să însemne “acasă”. Erau liste de așteptare ca să cumperi un aragaz sau  un aspirator, dacă aveai nevoie de un frigider era și mai complicat.
Între timp au apărut copiii și grija familiei mele s-a îndreptat spre activitățile lor specifice vărstei.

  Peste câțiva ani m-am întâlnit cu o fostă colegă de cămin. M-am bucurat că ne-am reîntâlnit, am povestit despre speranțele pe care le aveam când am terminat facultatea și viața de zi cu zi, dar cel mai mult am discutat despre copii și grija de a-i feri de spațiile poluate.  
 Avea un băiețel care suferea de astm bronșic alergic, mergea des cu el la medic și mi-a povestit despre importanța mediului în dezvoltarea fiecarui copil. 
Urmărea la TV emisiuni despre electrocasnicele care oferă o calitate crescută a aerului din încăperi și era interesată să achiziționeze un aspirator performant, dar nu era mulțumită de produsele din magazine

Și eu sunt interesată de calitatea aerului din spațiul în care locuiesc, urmăresc tot ce apare nou în acest domeniu așa că i-am promis atunci că păstrăm legătura. Au trecut câțiva ani, copiii noștri au crescut și acum folosim zilnic Social Media pentru toate produsele pe care vrem să le achiziționăm. 
De când particip la SuperBlog, cunosc foarte bine produsele și scriu cu mare plăcere despre produsele pe care le găsesc la magazinul MarketOnline.ro


Eu am cumpărat un aspirator Rohnson profesional, aspiratorul multifuncțional Rohnson Aquatech R144. Este ușor de folosit și particulele de praf sunt aspirate prin filtrul HEPA, un filtru performant care reține aproape 100% și consumă doar 1550W. Eu nu mai folosesc peria de covoare.
Aspiratoarele cu tehnologie inovatoare de filtrare cu apă oferă o calitate superioară a aerului din cameră. În plus este soluția ideală de a curăța părul de la animale.  
Acest produs are un preț foarte bun, este menționat pe site la sectiunea promotii aspiratoare. Am dat sfoară în țară, familia și toate prietenele mele au aflat că mi-am luat aspirator. 

Acum două zile prietena mea din studenție m-a sunat, mi-a spus că nu știa despre această tehnologie inovatoare și a achiziționat două aspiratoare, pentru casa ei și pentru casa mamei ei, deoarece copilul petrece mult timp acolo. E un aspirator care ține doctorul la ușă.
Mă bucur când prietenii apreciază produsele pe care le cumpăr

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

2 comentarii:

  1. Adevărul este că aspiratoarele Rohnson sunt foarte durabile, nu sunt ele prea silențioase, dar sunt durabile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, sunt apreciate de clienti.

    RăspundețiȘtergere