sâmbătă, 16 aprilie 2016

Surprize la Hello Baby Expo



Hello Baby EXPO așteaptă părinții și pe toți copiii cuminți între 22 și 24 aprilie 2016 la Centrul Multifuncțional din Craiova. Urmăresc cu mare plăcere târgurile din România care promoveaza soluții de parenting, rolul medicului pediatru în primii ani de viață și propunerile pentru activitatile educationale adresate celor mici. 

Am vizitat multe târguri la București și îmi doream să se organizeze și în Craiova. Acum mă bucur că la Centrul Multifuncțional se organizează târguri similare celor din capitală, spațiul fiind adecvat organizării unor târguri care atrag sute de expozanți. Între orele 10:00 și 18:00, craiovenii sunt așteptati să viziteze HelloBaby Expo, organizatorii s-au pregătit să petrecem cât mai multe ore, poate chiar întreaga după-amiază. 


Târgul oferă produse și servicii din trei domenii: 
-informații și sfaturi legate de parenting și creșterea copiilor
-shopping de calitate de la brand-uri de top
-distracție pentru întreaga familie.

Vizitatorii sunt așteptați să interacționeze cu expozanții și vor găsi: produse de igienă și cosmetice pentru gravide, îmbrăcăminte și încălțăminte, jocuri și jucării, servicii medicale și informații despre băncile de celule stem, firme specializate în organizarea de evenimente, studiouri foto, oferte pentru activități educaționale, edituri și librării, cadouri tematice, servicii bancare, asigurări și fundații umanitare. Părinții și copiii trebuie să fie pregatiți pentru că îi așteaptă multe surprize. 
Acest târg oferă tuturor ocazia să participe la prezentările specialiștilor în domeniu și să achiziționeze produse care au prețuri reduse, dedicate acestui eveniment. 

Sunt curioasă să văd ce ne-au pregătit. Pe mine mă interesează activitățile educaționale adresate copiilor,.

Trei zile pline de surprize.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu