marți, 24 martie 2015

15 iunie- Ziua Partenerului SuperBlog



Ziua Partenerului SuperBlog ar trebui să fie pe 15 iunie. Au trecut două luni de la Gala Spring Superblog, s-au adunat informații despre cum s-au descurcat bloggerii cu timpul, cu sursele de informare pentru fiecare articol, cum trebuie promovate articolele, modul în care a fost promovat concursul, așa că este timpul să se tragă linie și să înceapă planurile pentru ediția de toamnă SuperBlog. Avem strategia gata și chemăm partenerii să ni se alăture.


Acum aș vrea să facem strategia pentru urmatorul concurs SuperBlog. Aș vrea să ne cunoaștem mai bine, să fim mai creativi, să fie mai multă interacțiune între bloggeri și parteneri. Dacă este posibil, aș vrea ca fiecare partener media să acorde câte un premiu, dacă nu se poate,atunci aș propune ca întregul grup de parteneri media să acorde trei premii. Aceste premii nu au legatură cu notele pe care le-ai obținut la celelalte probe, care țin cont foarte mult de evidențierea corectă a link-urilor, dacă sunt suficiente fotografii sau filmulețe. Nu mă refer la cei care au fost pe primele 3 locuri, mă refer la niste premii acordate bloggerilor care au atras atenția prin creativitate, stil de scris, pasiune. Aceste premii să fie anunțate înainte de Gala SuperBlog. 
De ce am făcut această propunere? Fiecare dintre noi a citit articolele altor bloggeri atunci când au aparut notele. Eu am citit articole care mi-au plăcut foarte mult, care nu au obținut un punctaj mare. Cred că acești bloggeri merită încurajați și poate și noi ceilalți bloggeri care știm să punem poze și link-uri, vom citi articolele premiate de partenerii media și vom învăța la rândul nostru. 

Sunt foarte curioasă ce premii vor fi, deoarece sunt parteneri media consacrați:


TVR2, ofe spațiul publicitar difuzând spoturi TV, Radio Lynx - radio online live privat difuzează spoturile radio, 121.ro – comunitatea femeilor senzaționale, Mujer – portalul femeilor cu influențe feminist, Comunicatedepresa.ro – serviciul de informare, PRwave dedicat expertizei în relații publice, imagine și comunicare pentru afaceri, PHOTO Magazine - revista de artă fotografică, Connect - cea mai importantă revistă de telecomunicații din Europa, Revista Orizonturi Literare - care promovează materialele de excepție a tinerelor talente, Comunicatedepresa.ro - oferă informații, PRwave - oferă expertiză în relații publice, imagine și comunicare pentru afaceri, CREADIV – oferă servicii web, Media IQ - primul serviciu de media intelligence din România și toateBlogurile.ro- primul portal dedicat blogosferei românești.
 

Îmi place foarte mult că alături de partenerii media au fost și bloggeri partener. Aș vrea să propun ca toți bloggerii care vor să se înscrie în concurs, să scrie în primul articol despre proiectele la care au participat alături de alți bloggeri sau să scrie despre alți bloggeri pe care îi cunosc. Ar putea fi cu cel putin două săptămîni înainte de începerea concursului. Aș vrea să putem să ne găsim și prieteni printre bloggeri, care au aceleași preocupări cu noi și de asemenea aș vrea să primim și sfaturi de la bloggerii parteneri, în urma acestor articole. Ar fi o comunitate strânsă și care se cunoaște înainte de prima probă. În plus, ar fi și o promovare a concursului SuperBlog. Abia aștept să văd dacă le place ideea mea.Cred că îi știți.

 - Cristina Lincu – Castigatoarea locului I SuperBlog 2014 - cristinalincu.wordpress.com

- Bianca Bîzîiac – Castigatoarea locului I Spring SuperBlog 2014 - tulips-and-sparkles.blogspot.ro
- Dana Lalici – Castigatoarea locului I in SuperBlog 2013 - sexulslab.info
- Christian Hertzug – Castigatorul locului I in SuperBlog 2012 - ‘mnealui.info
- Robin Molnar – Castigatorul locului I in SuperBlog 2011- Robintel.ro
- Manuel Cheța – cel dintai clasat in SuperBlog 2010 -TehnoCultura.ro
- ArenaIT.net – Blog colectiv, castigatorul locului I in prima editie SuperBlog 2008 - arenait.net
- Mirela Șurghie - extravita.ro 
- ltea Zambori - nebuloasa.info
- Raluca Gabriela Cincu – Clasata pe locul 7 in Spring SuperBlog 2013 romaniistiuromaneste.wordpress.com
- Irina Bartolomeu - irina.bartolomeu.ro
- Aurora Toma - tomaaurora.blogspot.ro
- Ana Veronica Mircea - gandvis.wordpress.com
- Alina Gheorghe - www.literestacojii.com

Au fost teme din domenii diferite. Am scris despre….IT, frumusețe, turism, cadouri pentru cei dragi, etc.Unii au studiat în domeniul respectiv, unii decât s-au informat și au scris despre tema respectivă. Eu aș vrea să îi cunosc mai bine pe bloggerii care au scris articolele, pentru că nu am reușit să citesc toate articolele, asa că mi-ar placea la Gala SuperBlog să fie trei sevalete cu coli de hârtie pe care poti să scrii diverse informații. 

Pe primul șevalet aș scrie…  Aș vrea să cunosc bloggerii care scriu despre IT, sau despre sănătate, turism, etc….. și cine este interesat își trece numele sau adresa blogului.
Pe al doilea șevalet as scrie….. Aș vrea să cunosc bloggerii care sunt  pasionati (sunt cei care au studiat in domeniu) de…. IT,frumusețe,etc....…si cine este interest poate sa isi treaca numele sau adresa blogului.
Pe al treilea șevalet as scrie…. Vreau să știu mai multe despre…IT,frumusete,cadouri,etc.
Am atașat câteva fotografii cum ne-am jucat cu șevaletele în alt proiect și de aceea cred in această propunere destinată bloggerilor.






Cred că sunt utile informațiile și pentru sponsori și pentru parteneri, dar în primul rând pentru noi bloggerii.
Cu atâtea noutăți cred că și promovarea concursului va fi mai interactivă.

Ziua Partenerului, am spus de la inceput, va fi pe 15 iunie, doua luni cel putin dupa Gala Spring SuperBlog și cel putin doua luni pîna vine toamna. Adun informațiile de la concursul din primăvară și încep deja să adun prietenii în jurul concursului următor.

Articolul este scris pentru Spring SuperBlog 2015.
Surse foto - fotografii proprii

 

 

6 comentarii: