joi, 12 martie 2015

DA....Construiesc cu Arabesque



După ce ai spus „DA” unei cereri în căsătorie, începi să îți faci planuri. Cum va fi casa în care voi locui? Cauți soluții, începi să vizitezi magazinele în care găsești materiale de construcții, gresie, faianță, parchet, instalații electrice și multe altele. Și dacă aștepți un copil, totul se schimbă în jurul tău și te gândești cum să amenajezi camera în care va crește. Copiii, la rândul lor, atunci când cresc, încep să se informeze și să hotărască singuri cum să arate camera lor.

Împreună cu alți bloggeri, am avut ocazia să intrăm în lumea fascinantă a materialelor de construcții și a amenajărilor interioare „Arabesque”. Arabesque este cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje, cu un portofoliu complet de produse și servicii. În Craiova și în județele din Oltenia sunt foarte multe construcții care au în Arabesque, un partener de încredere, de la materialele folosite pentru fundaţie până la acoperiş.

Pentru îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor oferite clienților din Oltenia, pentru a se adresa direct consumatorului final, în data de 12 martie are loc redeschiderea celui mai nou și inovativ magazin de construcții – Arabesque.
 

Bloggerii au fost în vizită, cu o zi înainte de deschiderea oficială. Mi-a plăcut foarte mult această abordare, pentru că am putut să punem întrebări, să vizităm magazinul și să vedem lucruri noi. La sfârșitul vizitei am fost și noi întrebați, am discutat despre on-line și am facut propuneri. Acum să intrăm în lumea Arabesque:
·           - Suprafata totala a magazinului Arabesque (intreaga platforma): 35.000 mp
·           - Investitia totala a intregii platforme: 12 milioane €
              
Arabesque pune la dispoziția tuturor celor care construiesc: materiale de construcții, finisaje, instalații, electrice, gresie, faianță, parchet, scule și unelte in stocuri aproape nelimitate.


Magazinul a fost reamenajat tocmai pentru a oferi clienților o experiență mai placută de cumpărare, dar și gândit astfel încât timpul petrecut în magazin să fie semnificativ mai scurt: fiecare categorie de produse are o culoare dedicată pentru o mai ușoară identificare.

Pentru a fi alături  de clienţi în toate etapele proiectului, ARABESQUE oferă şi servicii de consultanţă în construcţii prin personalul specializat.


Transportul și produsele pot fi livrate în etape, în funcţie de stadiul lucrării. Arabesque își propune pentru  toți cei ce contruiesc să le fie de ajutor nu numai cu produse de cea mai buna calitate și cu sfaturi ci și cu prețuri "indecent” de mici. 
  




 ”Toți craiovenii care vor sa construiasca vor descoperi preturi indecent de  mici si, in plus,  transportul se face gratuit! Alte servicii pe care le oferim clientilor nostri  sunt: consiliere, fasonare si debitare otel beton, colorare vopsele intr-o gama deosebit de variata de nuante, debitare si cantuire  pal, inchiriere scule, transport specializat gratuit cu macara in cazul blocurilor de zidarie. In fiecare zi livram peste 10.000  tone de materiale pe toate santierele din Romania, iar experienta de 20 de ani ne permite sa punem la dispozitia clientilor nostri preturi excelente si stocuri pe masura” ne-a spus doamna Rapotan, Director Comercial.


Am aflat că magazinul din Oltenia primește multe comenzi on-line.

Noi am fost încântați de interesul acestei companii importante de a-și dezvolta afacerile în orașul Craiova și am discutat despre craioveni, despre prețuri, calitatea serviciilor și posibilitățile de promovare. 


 „Când construiesc” este sloganul Arabesque ce  îi îndeamnă pe toți clienții să își amenajeze apartamentele sau casele așa cum au visat.

Cred că știți....magazinul ARABESQUE se află pe Bulevardul Decebal, nr.111 A.





 

5 comentarii:

  1. Eu sigur o sa renovez cu Arabesque si acum incercam sa cadem de acord in familie cu modelul de faianta si gresie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca acel cumatru e urmasul unui Botea care l-a insotit pe Magellan atunci cand a debarcat in Filipine

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai merge sa amenajezi casa si inainte de a zice DA, ca sa ai un loc frumos in care sa auzi acest raspuns :)

    RăspundețiȘtergere