vineri, 14 aprilie 2017

Going in Style, un film despre prietenie și curajul de a depăși obstacolele vieții



Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin, câștigătorii Premiilor Oscar interpretează în comedia „ Going in Style”, rolurile a trei prieteni de-o viață: Willie, Joe și Al. 
Îmi doream de mult să văd o premieră, un film plin de emoții, despre prietenie, familie și lucrurile importante din viață. 
Am mers împreună cu prietenii mei la Cinema Inspire , să descoperim aventurile lor.

Filmul începe cu o situație care ni se întâmplă mereu, mergem la bancă și aflăm că un bancher ne-a încurajat cu mulți ani în urmă să luăm un credit, fără să ne informeze despre toate riscurile. 
Michael Caine descoperă că are un credit ipotecar și acum este posibil să își piardă casa. În timp ce discută cu bancherul care s-a ocupat de creditul său, banca este jefuită de trei tipi cu măști. Acest eveniment îi dă ideea lui Caine să organizeze împreună cu prietenii săi, Morgan Freeman și Alan Arkin un jaf, care să le asigure doar o bătrânețe liniștită.  

Este un film care te cucerește. Este prezentată viața de zi cu zi a celor trei prieteni. Willie, Joe și Al au grijă unul de altul, se încurajează și își iubesc familia. Sunt îngrijorați să nu creeze probleme celor dragi. Se hotărăsc să jefuiască banca, dar nu știu nici să mânuiască un pistol. Cei trei pensionari încep să se antreneze pentru a jefui banca. 
Acțiunea filmului „ Going in Style” te prinde, apar personaje noi, este o comedie în care trăiești fiecare clipă de la începutul filmului pîna la sfârșit. 
Pe mine m-a impresionat relația și grija lor pentru nepoții și copiii lor care au problemele lor zilnice într-o viață agitată. Mi-a plăcut relația lor specială, construită în zeci de ani și curajul lor de a încerca să rezolve obstacolele care apar. 
Michael Caine și Morgan Freeman au mai jucat împreună în cele trei filme din seria Batman, realizate de Christopher Nolan. Michael Caine are 84 de ani, Morgan Freeman are 79 de ani și Alan Arkin are 83 de ani. 
Au jucat cu multă pasiune și sunt convinsă ca voi vedea de mai multe ori comedia „ Going in Style”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu