joi, 19 noiembrie 2015

Gerovital străbate barierele timpului


Tinerii absolvenți ai Facultății de Medicină sunt fermecați de pasiunea și generozitatea pe care le-a avut marea doamnă Prof. Dr. Ana Aslan. Sunt specializări noi și studii care au aparut datorită Anei Aslan.
Am cunoscut o tânără care a absolvit rezidențiatul de dermato-cosmetică. Am întâlnit-o pe tânăra doctoriță înconjurată de elevele din clasa a 12-a de la liceul pe care l-a absolvit. A venit să le povestească despre importanța echilibrului în viața de zi cu zi a tinerilor și despre energia necesară pentru a face față provocărilor cotidiene. O discutie despre modalitățile de stimulare a interesului față de îngrijirea pielii, discuții despre valori, stil de viață, aspirații și sănătate.

Este vârsta “care creează probleme” tenului. Elevele discută, se documentează și își doresc să afle cât mai mult despre îngrijirea zilnică, dar și despre îngrijirea în funcție de anotimp. Tânăra doctoriță a oferit mai multe soluții cosmetice de înaltă performanță, oferind detalii despre prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec, Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan, produse destinate farmaciilor.
Pielea noastră reflectă stilul nostru de viață și starea noastră interioară. Multe tinere au întrebat despre problemele care apar la pielea sensibilă dar și la tenul gras. Unele au probleme vara, când sunt călduri foarte mari și altele au probleme iarna.

Gerovital are raspunsuri la toate problemele tinerilor. Un medic tânăr știe cum să vorbească pe înțelesul tuturor și știe să arate care sunt soluțiile la problemele pielii. Au pus multe întrebări despre hidratare, tipurile de ten, modalitățile de curățire profundă a pielii și tratamente.

La un moment dat, cuvantul „ acnee” a monopolizat toate discuțiile. Există produse cosmetice eficiente, cu un raport calitate – pret foarte bun, efecte reale și vizibile.
Crema antiacneică Gerovital H3 Derma+ , este recomandată celor care au peste 16 ani și ameliorează simptomatologia tenului acneic, în special în cazul acneei juvenile ușoare și medii. Este un produs fără parabeni și se aplică de două ori pe zi pe pielea curățată. Reduce punctele negre, formațiunile acneice și roșeața.
Produsele dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ create de Farmec în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății, răspund diferitelor nevoi ale pielii.
Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!, spune Farmec.

Tânăra doctoriță a promis că va iniția un proiect care va cuprinde întâlniri lunare care au FARMEC.

Gerovital străbate barierele timpului.

Articol scris pentru SuperBlog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu