vineri, 6 noiembrie 2015

O prezentare de succes la Forumul Național ONG



Asociația Ecologică GAIA (Zeița Pământului) a fost invitată la Forumul Național al ONG-urilor datorită rezultatelor din 2014. Va fi o conferință și vor urma workshop-uri. Este al treilea an în care participă, dar acum trebuie să prezinte în cadrul unui workshop proiectul lor RESPIRĂM VERDE, un proiect de conștientizare a tinerilor despre importanța calității mediului urban într-un oraș cu 300.000 de locuitori. 
Într-o manieră interactivă, ce integrează abordările non-formale şi noile mijloace de comunicare, acest proiect se subscrie iniţiativelor care au ca scop creșterea gradului de implicare al elevilor de liceu în activități care urmăresc creșterea calității vieții în orașul Craiova. 

La București va fi prezentă o echipă de trei persoane și prezentarea trebuie să dureze 20 de minute. Timpul este foarte scurt și întreaga echipă a discutat să realizeze maxim 20 de slide-uri care vor conține informații, fotografii, filme realizate în timpul desfășurării proiectului. Totul este planificat, s-au ales fotografiile, informațiile care vor fi prezentate și atunci când toate păreau că se asează la locul lor, a început să aibă probleme singurul calculator performant pe care îl are Asociația Ecologică GAIA, achiziționat cu sprijinul unui sponsor pentru derularea unui alt proiect. 
Ce poate să fie? Ne învârteam în jurul lui și unii spuneau că sursa a îmbătrânit și dă semne de oboseală. Am plecat acasă sperând să găsim o soluție a doua zi. 

Când s-a așternut liniștea, în carcasa PC, memoria Ram spuse:  E imposibil să mai fac ce trebuie. Nu mă ajută nimeni?
Atunci au început să vorbească toate...... 
HDD (hard disk-ul): Nu vreau să dau BAD-uri la scriere. Dacă se gândesc să mă înlocuiască cu un alt HDD? 
Placa Video : Sursa, ea e de vină! E cea mai veche dintre noi, urlă toata ziua! 
Sursa:  Eu v-am sprijinit pînă acum. Am transformat tensiunile în curent continuu, la nevoile pe care le-ați avut, am asigurat toate condiţiile ca să funcţionăm bine împreună.  
Placa video: Sursa e de vină… s-o schimbăm! 
Ventilatorul: De fiabilitatea sursei depinde funcţionarea noastră.  
Placa video: Să o înlocuim cu una mai tânără, mai moderna. 
HDD: Nu ai nici protecţie pentru supratensiune, supracurent, supraîncălzire  
Procesorul: Fără sursă, nu putem face nimic! Sursa ne pune PC-ul în mişcare!  
Ventilatorul: Consumi și foarte multă energie. Am auzit de un model nou, Sursa Fortron performanta.  
Placa video: Si eu am auzit de Sursa Fortron Hyper M 700, Putere 700W! Eficienţa 80 Plus (peste 85%), nivel zgomot sub 19 dbA, răcire activă, sursă modulară, ventilator de 120 mm şi garanţie 60 de luni.  

Sursa și-a dat seama că totul e pierdut. În câteva ore inima s-a oprit și a doua zi tinerii ONG-iști au încercat să rezolve cumva, dar n-au reușit. În urmă cu o săptămână aflaseră despre  Fortron, cel mai renumit producãtor de surse.
O sursă puternicã care permite realizarea prezentarii pentru Forumul National ONG este alegerea cea mai bună.  Au cercetat toate ofertele la componente și au găsit sursa Fortron care are un ventilator silenţios şi eficient. FSP – Fortron îți pune PC-ul în mișcare! Au găsit bineînțeles la magazinulMarketOnline.ro.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu